Violiste Angela Conejo en pianist Sander Sittig

Lunchconcert

07 juni 2018  - 07 juni 2018

De Spaanse violiste Angela Conejo geeft samen met de pianist Sander Sittig een lunchconcert in de Kapelzaal. Tijdens dit concert zullen werken van Mozart, Prokovieff en Franck uitgevoerd worden. Mozart staat op het programma met diens Sonate voor piano en viool KV 301. Van Prokovieff wordt het allegro moderato uit het Vioolconcert nr.2 ten gehore gebracht en de beroemde Sonate voor viool en piano van Cesar Franck is het laatste werk dat tijdens dit lunchconcert gespeeld wordt.

Violiste Angela Conejo kreeg op zevenjarige leeftijd haar eerste vioollessen. Later studeerde zij bij Andras Czifra aan de Codarts Hogeschool in Rotterdam. Ook volgde zij lessen bij o.m. Gordan Nikolic. 
Voor de uitvoering van kamermuziek nam zij les van Eva Stegeman en Jeroen den Herder. Barokvioollessen kreeg zij van Judith Steenbrink en Shunske Sato. Angela Conejo maakt deel uit van diverse kamermuziekensembles.

Dit lunchconcert zal Agela Conejo bijgestaan worden door de bekende pianist Sander Sittig. Hij is als solist, begeleider en als uitvoerder van kamermuziek zeer actief. Als begeleider van o.m. de violisten Shlomo Mintz en Liza Ferschtman trad hij op in vooraanstaande muziekcentra van Europa, de Verenigde Staten, China, Japan en Israël. Het spel van Sander Sittig is vastgelegd op CD. Ook met de violist Benjamin Scherer Quesada maakte hij CD-opnamen.

datum: donderdag 7 juni
tijd: 12.45 - 13.30 uur
locatie: BplusC locatie Oude Vest 45, Leiden (ingang Hazewindsteeg)
toegang: € 6,00, incl. kopje koffie, thee en garderobe. Kaarten verkrijgbaar vanaf 12.00 uur