Zo hoorde je Leiden nog nooit! Luister in de Leidse binnenstad naar bijzondere verhalen op bijzondere locaties met bijzondere vertellers!

Leids Luister Festival

17 november 2018  - 17 november 2018

Ooit kwamen Leidenaren de lange, donkere winteravonden door met verhalen. Soms waren het spannende, grappige of aangedikte vertellingen, soms heel persoonlijke ervaringen, en altijd brachten ze mensen samen, vaak rond het haardvuur. Deze winter blazen BplusC en het Taalmuseum deze traditie nieuw leven in. Zaterdag 17 november kan het publiek vanaf 8 jaar in drie rondes luisteren naar de verhalen van diverse vertellers uit Leiden en omstreken.

DRIE RONDES, ZEVEN VERHALEN Lees hier wie de vertellers zijn!
Op meerdere locaties in de Leidse binnenstad zijn op zaterdag 17 november bijzondere verhalen te beluisteren. Het Leids Luister Festival verloopt in drie rondes van (maximaal) 30 minuten, daarna heb je 15 minuten de tijd om naar een nieuwe locatie af te reizen.

Kaartverkoop 
Het festival bestaat uit zeven routes met ieder drie vertellers. Kijk dus goed in welke route jouw favoriete vertellers zitten. Routekaartjes kosten € 5,00 en zijn te koop aan de balie van bibliotheek Nieuwstraat.

Kaartje met soeparrangement bij Grand Café de Burcht
Wil je tussendoor of na afloop om 18.30 uur wat eten? Grand café de Burcht verzorgt soep met een drankje in de Tuinzaal voor € 5,00 extra. Je betaalt voor een kaartje met soeparrangement € 10,00.

Het Leids Luister Festival wordt georganiseerd door BplusC
in samenwerking met Het Taalmuseum.