​​​​​​​Woon je in Voorschoten, Oegstgeest of Wassenaar? Ook dan kun je bij BplusC terecht voor een feestelijke start van het cursusseizoen!

Feestelijke start cursusseizoen

08 september 2018  - 15 september 2018

Tijdens het Osger Weekend op 8 en 9 september kun je ons tegen komen met diverse optredens in Oegstgeest. In het Dorpscentrum kun je in de week daarna proeflessen muziek volgen. Van baby- en peutermuziek tot instrumenten uitproberen! Vanaf 5 jaar kan een kind al in een koor zingen, blokfluit, viool, piano en ukelele leren spelen. Voor de meeste andere instrumenten kan dit vanaf 6 jaar.

Tijdens het Weekend van Voorschoten zijn we op zondag 9 september op de kunstmarkt te vinden met een beeldende activiteit. Schilderen, tekenen of klei draaien op de draaischijf, je kunt gewoon langskomen en gratis meedoen! Wil jij beter tekenen of schilderen? Dan kun je vanaf september op woensdagmiddag bij ons op teken- en schilderles!

Woon je in Wassenaar? Dan kun je in de week van 10 september om een proefles volgen bij onze muziekschool. Dat kan op een muziekinstrument of doe een keer mee aan een van onze groepslessen Spelen met muziek (4-5 jaar), Ontdek muziek (6-7 jaar) of Muzikale verkenning (7+)!