Wie jij dan wel niet bent


We zijn aanwezig bij de landelijke Theatertour van Prinses Amalia, waarmee zij zich voorstelt aan het Nederlandse volk: Wie ben ik? Wat begint als recht-toe-recht-aan-lezing over een Koninklijk leven, verandert in een bonte estafette van persoonsverwisselingen. Want wie zijn de mensen waar we naar kijken? Wie speelt hier wie en waar blijft de echte Amalia?


Inhoud

Wie jij dan wel niet bent is een filosofisch ideeënstuk voor tienplussers en gaat over identiteit en maakbaarheid. De voorstelling die je constant op het verkeerde been zet. Net als je denkt te weten waar je naar kijkt, verandert alles weer. In een ontregelend uurtje denk-spektakel onderzoekt Wie jij dan wel niet bent de vraag of je kunt kiezen wie je bent.

Theater van de zAAk A (filosofisch live entertAinment) neemt het publiek met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. De voorstellingen bevinden zich op de grens van performance en toneel. Echt en nep lopen op verrassende wijze door elkaar en de kijker wordt verleid om z’n denken aan te zetten.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/jKyM6tQQ_4A

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje