Inspiratiefestival | Nationale Voorleesdagen


HET JAARLIJKSE INSPIRATIEFESTIVAL IS DIT KEER ONLINE.

Vier van woensdag 20 januari t/m zaterdag 30 januari 2021 De Nationale Voorleesdagen op school. Laat alle jonge kinderen en ouders genieten van Coco kan het!, Prentenboek van het Jaar, van Loes Riphagen.


Net als alle andere kleine vogeltjes moet Coco op een dag voor het eerst gaan vliegen. Maar Coco is bang. En ook al ziet zij best de voordelen in van vliegen toch durft zij haar vleugels niet uit te slaan. Moeder vogel stelt haar gerust, maar geeft haar evengoed een schop onder haar billen, en ja, dat helpt: Coco moet haar vleugeltjes gaan gebruiken en voor ze het weet, fladdert ze in het rond.

Het boek met veel emoties is herkenbaar voor iedereen, sfeervol, bespreekt falen en slagen, en tovert een lach op je gezicht.

Ter voorbereiding en inspiratie op De Nationale Voorleesdagen organiseert BplusC met partners een Inspiratiefestival. Professionals die werken met peuters en kleuters krijgen volop ideeën voor het organiseren van activiteiten in eigen huis. Beleef de Prentenboek TopTien en neem een inspiratiepakket mee naar huis.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje