Supernormaal


Billy en Moos zijn supernormaal. Ze zien er supernormaal uit, zingen supernormale liedjes en hebben een supernormale familie. Tenminste… Wat is eigenlijk normaal? Zijn papa en mama normaal? De buren? Die mevrouw op tv?


Billy en Moos belanden in een wereld vol fantastische figuren die afwijken van de norm. Ze ontmoeten een muisje dat brult als een leeuw, een spook dat schrikt van zijn eigen schaduw en drie jongens die in hun tutu’s de sterren van de hemel dansen. Ze komen erachter dat bijzonder zijn helemaal geen straf is, sterker nog, dat anders zijn misschien wel een superpower is.

Soms is buiten de lijntjes kleuren juist het allerleukste wat er is. Geïnspireerd op het poëzieprentenboek ‘Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder’ van Ted van Lieshout maakt HNTjong deze volstrekt normale voorstelling vol eigenzinnige figuren en funky (live)muziek. Het is een hartverwarmende knipoog naar iedereen die zich wel eens anders voelt.

‘Supernormaal’ is toegankelijk, fantasierijk en kunstzinnig. Alles aan deze voorstelling ademt diversiteit en eigenheid. Ook sluit het naadloos aan op het onderwerp helden, rolmodellen, schrijvers en andere kunstenaars.

HNTjong is het jeugdtheatergezelschap van Het Nationale Theater in Den Haag. Het gezelschap maakt theater voor iedereen met een jong hart en vertelt verhalen over de wereld om ons heen. Soms nieuw en soms bekend, maar altijd anders en onverwacht.

Trailer

https://youtu.be/IkCu7AMu228 (ander werk van HNTjong)

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje