STUK!


In het land van Pendule is het al 6 maanden winter. De lente en de dieren blijven weg. Niemand weet wanneer de winter eindigt, want de koning heeft aan de winterwekker geprutst en deze is nu stuk.


Het is niet de eerste keer dat er in Pendule aan de seizoenwekkers is geprutst. De Tijdhandelaar wil daarom enkel voor de laatste keer een nieuwe seizoenswekker geven als iemand vier lastige opdrachten kan volbrengen en de winter kan doen stoppen.

De dappere jongen Daan weet zeker dat hij deze opdrachten kan volbrengen, want hij is heel goed in uitvinden. Hij vertrekt naar Smulstad, Miststad, Stinkstad en Vlamstad om de opdrachten uit te voeren. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij waarom de mensen aan de wekkers prutsen.

‘Stuk!’ is een muzikale, poëtische voorstelling over tijd, seizoenen en verlangens. Het thema klimaatverandering is in een luchtig en humoristisch jasje gestoken – met serieuze ondertoon. De educatieve, filosofische en fantasierijke voorstelling snijdt onderwerpen aan als sociaal gedrag en samenleven, en natuur en duurzaamheid. Omdat kinderen de uitvinders van de toekomst zijn, mogen ze deze voorstelling absoluut niet missen.

Theater Lapstok speelt interactief en muzikaal jeugdtheater en straattheater in Vlaanderen en Nederland. De makers leggen de nadruk verbinding, verwondering en zelf ontdekken. Hun verhalen en acts gaan over sociaal-emotionele en maatschappelijke onderwerpen die ze het liefst in een ‘vintage’ jasje steken.

Trailer

https://vimeo.com/433977220

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje