Straks komt er niemand op mijn feestje


Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?


Jasper laat je alle hoeken van je hoofd zien. Hij legt de vinger op alles wat zich in een kinderhoofd afspeelt en legt dit treffend vast in belangrijke liedjes. Belangrijk? Zekerweten! Want of een liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is, er is altijd een dubbele bodem.

Jasper zingt liedjes over herkenbare wereldproblemen, zoals irritante grote zussen en rijden zonder zijwieltjes. En liedjes met teksten die je stil maken. Ook de categorie inkoppertjes is goed vertegenwoordigd (met vieze woorden die rijmen op…). Onderwerpen wisselen elkaar naadloos en in vlot tempo af. Het publiek volgt Jasper op de voet: gretig, ademloos en klaar om met hem mee te doen.

‘Straks komt er niemand op mijn feestje’ is een interactieve, toegankelijke voorstelling met een bond scala aan liedjes over sociaal gedrag en samenleven. Door zijn speelsheid en met zijn ontwapenende liedjes past de kleinkunstenaar zelf in de categorie helden, rolmodellen, schrijvers en andere kunstenaars.

Jasper Smit is een liedjesschrijver en cabaretier in één. Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie en twintig jaar podiumervaring. De kleinkunstenaar toerde door het land als de helft van cabaretduo Olaf en Jasper (winnaar Utrechts Cabaret Festival), scoorde een zomerhit met ‘Meisjes met IJsjes’, startte een gloednieuwe feestdag (Koekjesdag), maakte radio en behaalde de finale van het Cameretten Festival. In 2019 werd zijn lied ‘Ik heb zelf iemand gepest’ genomineerd voor de Willem Wilminkprijs, de prijs voor het beste kinderlied.

Trailer

https://vimeo.com/257462480

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje