SOEP!


Milan en Marijn maken soep volgens oma’s recept. Waar komen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan?


Met de verhalen van oma gaan Milan en Marijn op reis. Ze bezoeken landen waar ons eten oorspronkelijk vandaan komt. Ze nemen een duik in de geschiedenis en reizen naar uithoeken van de wereld. Gewapend met allerlei keukenhulpjes én een camera nemen ze het publiek mee door landschappen van etenswaren. De camera legt de kleine avonturen vast en via het scherm gaat ook het publiek mee op reis. Vaar mee met bootjes van ui, stijg op in een luchtballon van knoflook en zet de achtervolging in door een broccolibos. Milan en Marijn voegen vervolgens nog een dimensie toe door al die ingrediënten te laten verdwijnen in de soep die ze ter plekke koken. Wat ruikt dat lekker! Mag ik dat proeven? Ja hoor, als de voorstelling afgelopen is.

‘Soep!’ is een originele voorstelling die een beroep doet op bijna al je zintuigen. Het is een genot voor de ogen, oren, neus en mond. Beeldend en met wonderschone liedjes – en een oma die vertelt vanuit een receptenboek-lamp. Onderwerpen als culturele identiteit en geschiedenis, digitale technologie en media, en natuur en duurzaamheid kenmerken deze educatieve, kunstzinnige en fantasierijke voorstelling.

IJsbeerINC. maakt multidisciplinair jeugdtheater dat over de wereld om ons heen gaat. Met objecten bouwen de makers die wereld na. Ze laten hun publiek ervaren dat je voorwerpen tot leven kan wekken, met media en verbeeldingskracht, waardoor ze meer ‘worden’ dan wat je op het eerste gezicht zag.

Trailer

https://youtu.be/CqnNmP9BmDg

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje