Ruzie


Waar slaat dit op? Hoezo heet ik ‘Ruzie’? En waarom die 6+? En wie zegt er eigenlijk dat ik een voorstelling ben? Hallo?! Wie heeft dit hierboven geschreven? Hallo?!...


En stop ‘ns met dat irritante lezen. Ik ken jou helemaal niet en wil jou ook helemaal niet kennen. Stoppen met lezen! Laat me met rust! Ook niet meer lezen dat hier nu staat dat ik wil dat je stopt met lezen! Dus gewoon niet meer lezen! Wat snap je nou niet? Ben je achterlijk of zo? Ik heb hier helemaal geen zin in. Straks wil je me ook nog zien. Nou echt niet. Maak zelf maar een voorstelling als je daar zo’n zin in hebt. Nou wegwezen! Hup! Oprotten! Ga maar een ander tekstje lezen. En je daar van alles bij voorstellen. Er zijn genoeg tekstjes die dat wel lekker vinden. Aanstellers. Ga die maar lastigvallen. Maar mij dus niet.

Theater Artemis maakt interactieve en anarchistisch theatervoorstellingen, waarin een grote mate van wetteloosheid heerst. Alles kan en mag, niets ligt echt vast! Hoewel de producties van Theater Artemis worden gemaakt voor een jeugdig publiek, bieden de maatschappelijk thema's ook stof tot nadenken voor oudere leeftijdsgroepen.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje