Raak me


In Raak me gaan vier verschillende dansers op een speelse manier op zoek naar hun grenzen. Ze maken een reis naar het onbekende, waar gevoelens van verliefdheid net zo wispelturig kunnen zijn als het weer en waar een lichte aanraking in mum van tijd een onoplosbare knoop kan veroorzaken. 

 


Hoe doen we dat eigenlijk: iemand aanraken? Hoe kom ik erachter of de ander wel of niet gediend is van mijn toenadering? Aanraking wordt al snel spelen met vuur, maar waar hangt de brandblusser? Waar ligt je eigen grens? Wanneer komt schaamte om de hoek kijken? Is er een “normaal”?

Humor, mime, theater en livemuziek zijn vaste elementen bij de voorstellingen van plan d-. Meedoen, ervaren, beleven en verbinden met de maatschappij staat in hun werkwijze voorop. Vier verschillende dansers gaan op een speelse manier op zoek naar hun grenzen. 

De voorstellingen van plan d- bevatten een thema of verhaal dat geworteld is in de maatschappij en dat dicht bij de mens staat. Altijd gebracht met een gezonde dosis humor. Het zijn verhalende stukken die gebruik maken van elementen uit theater en mime.

Het gebruik van live muziek, het inventieve gebruik van de ruimte en het ‘spelen met spullen’ zijn terugkerende elementen bij plan d-.

De stijl en manier van danstheater maken, sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen/jongeren met een beperking, die geboeid raken door de dansfrases die deel zijn van een verhaal dat hún verhaal zou kunnen zijn.
Zij worden aangesproken op hun creativiteit en eigen krachten. Meedoen, maatwerk en verbinden met de maatschappij staat door deze werkwijze voorop.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje