Peter Peper


Milan en Yalan willen graag een rijsttafel maken, maar weten niet hoe. Wat nu? Plotseling verschijnt Peter Peper, een piraat uit lang vervlogen tijden. Hij neemt hen mee op reis door de tijd. Ze varen over woeste oceanen, raken de weg kwijt en spoelen aan op het eiland Banda. Ze klauteren over rotsen van gember en sluipen door een jungle van groenten. Dan ontmoeten ze Saraja, die tot slaaf is gemaakt en moet werken voor de VOC.


In Peter Peper versmelten muziektheater, poppenspel en live-animatiefilm tot een spannende, grappige en ontroerende vertelling. Zo komt de oude wereldgeschiedenis van heel ver weg naar heel dichtbij. Er wordt echt gekookt en je mag ook proeven!

IJsbeerINC. maakt multidisciplinair jeugdtheater waarin de wereld centraal staat. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. De voorstelling zijn gelaagd en brengen het publiek in aanraking met maatschappelijke thema’s en beeldende verhalen die alle zintuigen prikkelen. Op een speelse manier komen op het toneel de verhalen over de oorsprong van ons eten tot leven.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/sTIqs3DNiiU

 

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje