Meneer B. vliegt naar de maan


Riemen vast! Meneer B. neemt je mee op reis. Met een oude tuinstoel, een droogmolen en een springvorm creëert hij een geheel eigen universum waarin je moeiteloos mee reist naar de maan. Maar let op… Use the force! Anders red je het niet. Vlieg mee met Meneer B. en gebruik je fantasie.


Meneer B. kan maar niet in slaap komen. Wat hij ook probeert, er is altijd wel iets dat hem wakker houdt, of het nu de snurkende buurman is of een verdwaalde vogel in de boom. Als hij op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt. Dat hij de kracht in zichzelf kan vinden om zijn droom waar te maken: een reis naar de maan. Dit is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein… Zal Meneer B. op de maan eindelijk zijn rust vinden?

‘Meneer B. vliegt naar de maan’ is een humoristische ode aan de Science Fiction en de creativiteit van het menselijke brein. Het is een fantasierijke, toegankelijke en interactieve theatervoorstelling met een boodschap: Use the Force! Jaag je dromen na. Wie weet wat het je brengt... Een voor de hand liggend onderwerp is natuur en duurzaamheid. Maar het zet ook aan tot nadenken over sociaal gedrag en samenleven.

Studio Dondersteen valt op door zijn eigenzinnigheid, muzikaliteit, rijke fantasie en vaak cartooneske speelstijl. Deze eigenschappen zet hij in als middel om een verhaal uit zijn alledaagsheid te halen, uit zijn verband te trekken en op te rekken tot je in gedachten heel ergens anders bent. Meneer B. is een creatieve duizendpoot en naast acteur ook actief op zijn website, YouTube, Instagram, LinkedIn en Facebook onder de naam MeneerBTV.

Trailer

https://youtu.be/uMmRxSmiyyw

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje