Koning Willem wil'm


Als de koning iets ziet dat hij hebben wil steekt hij zijn arm uit het raam van zijn koets, wijst het aan zegt: IK WIL ‘M! Maar dan komt hij op een dag een jongetje tegen die zijn prachtige step niet wil afstaan. Hoe zal dit aflopen?


Iedere dag trekt de koning door het land met zijn karavaan: een oude gammele koets, een koetsier op de bok en twee paarden ervoor. Achter de koets bungelen twaalf wagonnetjes.

Als de koning iets ziet dat hij hebben wil steekt hij zijn arm uit het raam, wijst het aan en zegt: IK-WIL-'M! Het ding belandt in een wagonnetje tussen andere dingen en wordt naar zijn paleis gebracht dat uitpuilt van de dingen. Op een dag komt de koning in het dorpje Horrelvliet waar Jonathan net een prachtige step van zijn vader heeft gekregen. De koning ziet de step. Zijn ogen glinsteren en zijn arm steekt al uit het raam…

Niet veel later zit Jonathan verstopt in een wagonnetje. Hij is vastbesloten: Ik wil mijn step terug! Een voorstelling over hebberigheid en heldenmoed. 

Harro van Lien is verteller, acteur en theatermaker. Zijn passie ligt bij betrokken theater. Hij maakt voorstellingen die het publiek raken en bemoedigen. Hij richt zich met zijn voorstellingen op kinderen in de basisschoolleeftijd.

Bekijk hier de trailer: https://vimeo.com/506175508

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje