Kleur beweegt jou!


In het land van Pips en Blanco is alles wit. Wit is wat ze kennen, wit is veilig, wit is schoon, wit is thuis. Zou er ook iets anders bestaan dan wit? Ga samen met Pips en Blanco mee op ontdekkingsreis.

 

 


In ‘Kleur beweegt jou!’ nemen twee dansers je mee naar een wereld van kleur en dans. In het land van Pips en Blanco is alles wit. Wit is wat ze kennen, wit is veilig, wit is schoon, wit is thuis. Zou er ook iets anders bestaan dan wit? Pips en Blanco gaan samen met de kinderen op ontdekkingsreis. De vijf basisemoties boosheid, verdriet, plezier, afgunst en angst worden gekoppeld aan kleuren en bewegingen. De voorstelling bevat geïntegreerde projecties (zoals een bloemenveld, lava, een snelweg en wolken). In deze dansvoorstelling zijn de kinderen zelf onderdeel van de voorstelling. We eindigen met z’n allen op het podium met alle kleuren van de regenboog.

Lonneke van Leth wil laten zien dat dans aantrekkelijk, begrijpelijk én van hoog artistieke kwaliteit kan zijn. Met haar eigenzinnige verhalende modern-klassieke dansstijl en vooral veel humor verrast en enthousiasmeert zij zowel ervaren publiek als publiek dat voor het eerst kennismaakt met dans.

Trailer 

KLEUR BEWEEGT JOU! (4+) - LONNEKE VAN LETH DANS - YouTube

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje