Het dier, het dier en het beestje


Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school?


Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige en soms wat bevreemdende ‘musical’. De fabelachtige voorstelling met live zang en muziek gaat over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Deze gezongen fabel over een doodgewoon meisje is kunstzinnig, fantasierijk en begeeft zich ook buiten de comfort-zone. Het is theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Het is theater dat verstoort en verstoord wordt. ‘Het dier, het dier en het beestje’ draait om onderwerpen als diversiteit en eigenheid, en kinderrechten.

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit ’s-Hertogenbosch en maakt interactief en anarchistisch theater en kunstprojecten. Zo ongrijpbaar als de titels vaak zijn, is ook het theater dat je beleeft. Wat overblijft is een speciaal gevoel: niets ligt vast, alles ligt open en we hebben alleen elkaar. Artemis biedt de kracht om de wereld op zijn kop te zetten. Midden in de chaos onderwijzen de makers een bijzonder vak: Lessen in vertrouwen aan een wereld in paniek. En juist dat lijkt nu actueler dan ooit.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MrPUkDHjiVA

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje