De kleine prins


Op een nacht stort Anton van Eierpuree met zijn vliegtuig neer in de Sahara. Hij is helemaal alleen in het midden van de grootste woestijn van de wereld. Na zes lange dagen begint hij, oververhit en doodmoe, dingen te zien die er eigenlijk helemaal niet zijn.


Dan verschijnt de Kleine Prins. Hij herinnert Anton aan dat wat hij is kwijtgeraakt. Wanneer iets onzichtbaar is, zoals liefde en vriendschap, kun je het namelijk snel vergeten.

Via een radioshow op de nog werkende radio in het neergestorte vliegtuig, liedjes en sketches ontvouwt zich het verhaal van de Kleine Prins. Het is het verhaal over de verrukkelijk betoverende wereld van de Kleine Prins en over grote mensen en hun hebbelijkheden. Met de vriendschap die ontstaat tussen Anton en de Kleine Prins, leert Anton opnieuw voelen wat werkelijk van waarde is in de wereld: Hij herontdekt de Kleine Prins in zichzelf.

‘De Kleine Prins’ is een eigenzinnige, muzikale bewerking van het gelijknamige boek van Antoine de Saint-Exupéry. De heren van Bovenste Knoopje Open voegen er, met hun achtergrond in cabaret, een geheel nieuwe laag aan toe. Met hun vertolking roepen ze het publiek op om later nooit hun innerlijke kind te verliezen.

Deze fantasierijke, interactieve, lichtvoetige en filosofische voorstelling snijdt onderwerpen aan als sociaal gedrag en samenleven, vergankelijkheid, natuur en duurzaamheid, en waarheid en zingeving. Zowel de Kleine Prins, zijn auteur als het cabaretduo zelf passen moeiteloos in de categorie helden, rolmodellen, schrijvers en andere kunstenaars.

Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk en geëngageerd cabaret. Hun voorstellingen zijn poëtisch, integer en allesbehalve betuttelend. Ze zijn ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in klank en woord.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=UaTYxs3TgrA

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje