De grote olympische spelshow


Begin dit jaar vonden De Olympische Winterspelen plaats in Peking. Ruim 2 weken lang werd er geschaatst, geskied en gerodelt. Met De grote Olympische spelshow kunnen jullie nog even uitgebreid nagenieten van dit geweldige spektakel. Wat weet jij allemaal van de Olympische Spelen? Komt dat zien, horen en beleven!


In deze flitsende voorstelling passeren vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. Met een flinke dosis humor en een knipoog vliegen de feiten en weetjes je om de oren. Vier stoere dansers strijden in duo’s tegen elkaar. Niet alleen proberen zij het snelst de juiste antwoorden te geven, ook komen zijn uit in verschillende sporten. Daarbij fungeren de kinderen in de zaal als de welbekende hulplijn voor de panels. Het is dan ook bijna onmogelijk om passief en onpartijdig in de zaal te zitten kijken naar wat er gebeurt.

De grote Olympische spelshow is een humoristische dansvoorstelling, met als video-presentator Bart Rijnink (bekend van Het Klokhuis en Mees Kees). Verschillende Olympische sporten worden letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gehesen: sprinten, schaatsen, tennis, speerwerpen en worstelen komen allemaal voorbij. Maar hoe ga je eigenlijk om met verlies? En hoe geblesseerd kun je aan de start verschijnen? Waar ligt de grens?

Lonneke van Leth wil laten zien dat dans aantrekkelijk, begrijpelijk én van hoog artistieke kwaliteit kan zijn. Met haar eigenzinnige verhalende modern-klassieke dansstijl en vooral veel humor verrast en enthousiasmeert zij zowel ervaren publiek als publiek dat voor het eerst kennismaakt met dans.

Trailer

https://youtu.be/UuAMJ33ZLLw 

https://youtu.be/XaFBKPPyCt4 (eerder werk van Percossa)

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje