Achter de schermen en daarvoor!


Je hebt vast weleens op een tribune gezeten in het theater. Maar heb je ook weleens op het podium gestaan? Hoe voelt dat? Krijg je knikkende knieën als er een spotlight op jou gericht staat of krijg je er juist adrenaline van? En waar komen de artiesten vandaan als ze het podium opkomen? Hebben ze allemaal een eigen kleedkamer?


Tijdens deze workshop krijgen je een rondleiding door het theater. Vanaf de tribune krijg je een kijkje op het podium, wordt je meegenomen naar de coulissen en krijg je te zien hoe de kleedkamers eruit zien, hoe het licht en geluid werkt en worden alle vragen die je hebt beantwoord. Misschien wil je wel weten hoe lang de artiesten in de coulissen moeten blijven, hoe lang het duurt voordat ze een tekst uit het hoofd leren of misschien heb je wel een hele andere vraag.

Na de rondleiding ga je ervaren hoe het is om op het podium te staan. Hoe bereiden de spelers zich voor? Met een aantal eenvoudige theateroefeningen kruipen we in de huid van de acteurs en ervaren we zelf de spotlight.

Maak het mee!

Schrijf je vandaag nog in voor de activiteit "{{ name }}"

Activiteitscode:{{code}}
Activiteitnaam:{{name}}
School:{{school}}
{{ errors.first('SignupClass') }}
Opmerking/periode
Activiteit kan plaatsvinden op
  •  
    {{ daypart }}
    Och Mid
  • {{ option.name }}
Om je aanvraag definitief te verzenden ga je naar je winkelmandje