Janneke Hoeben

Janneke Hoeben

Kinderenculturele instellingen
Mail: j.hoeben@bplusc.nl

Hoi, ik ben Janneke en werk als Cultuurcoach in Leiden! Hopelijk kom ik jullie binnenkort tegen in de wijken of met activiteiten, en tot die tijd stel ik me hier even voor.

Ik heb altijd met veel plezier als mode- en print designer gewerkt. Omdat ik graag meer wilde dan alleen maar mooie dingen ontwerpen, ben ik weer gaan studeren. Na een jaar HBO-verpleegkunde switchte ik naar de master Crossover Creativity aan de HKU. Een opleiding waarbinnen ik me verder ontwikkelde in de richting van design, gedrag en maatschappelijk welzijn, waarbij ik mijn skills als creatief projectbegeleider verder heb uitgebreid.

Na een lange ‘after-study’ reis zag ik de vacature van Cultuurcoach, en was het voor mij duidelijk: hier wil ik graag werken! Kunst en cultuur bereikbaar maken voor iedereen en inzetten om het welzijn binnen de maatschappij te versterken!

Ik heb enorm veel zin jullie te ontmoeten in Leiden en ben benieuwd naar alles wat we samen gaan doen!


Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

‘Don’t worry, take the next one…!’ tijdens een surfles. Dat sloeg op een aankomende golf, maar ik denk er vaak aan als ik stress heb over kleine dingen. Het is prima om soms even rustig aan te doen (uiteraard lukt dat niet altijd)!


Welk boek zou je iedereen aanraden?

Het kookboek ‘Milk bar’ van Christina Tosi… Ik kan het allemaal niet bakken, maar alleen al de gedachten aan de American cookies en naked cakes maken me gelukkig…!


Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?

Knuffels van m’n nichtjes en neefjes!


Dilemma's

Muziek of TV 
Bellen of Mailen 
Thee of Koffie 
Ochtend of Avond 
Thriller of Roman 
Stad of Natuur 
Kat of Hond
Film of Boek