BplusC en mboRijnland werken weer samen dit jaar!

Voor het vierde jaar op rij werken en leren studenten van mboRijnland weer binnen BplusC.

De studenten niveau 1 en 2 die de opleidingen assistent zorg en dienstverlening of servicemedewerker zakelijk-commercieel volgen, zullen onder begeleiding van Vincent Dannis en Chris Ihlen (docenten mboRijnland) en onze gebouwbeheerders Het Leidse Volkshuis gaan bemannen

Dat betekent dat zij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle ondersteunende diensten in Het Leidse Volkshuis, maar ook gevraagd kunnen worden opdrachten verder in BplusC uit te voeren. Te denken valt aan: ondersteunen bij logistiek, ondersteunen bij klaarmaken van ruimtes, ondersteunen bij activiteiten en het onderhouden van gebouwen.

De vaste leer-werkdagen zijn maandag en dinsdag van 09:00 tot 16:00 uur.
Op het moment dat er activiteiten zijn ingepland op Het Leidse Volkshuis zal er naast onze studenten een conciërge ingepland worden om alles goed te laten verlopen. Zijn er nog geen activiteiten gaan de studenten voorbereidend werk verrichten.

Wij hopen weer op een fijne samenwerking waarin onze studenten veel kunnen leren zodat zij straks goed toegerust zijn voor een mooie baan of vervolgopleiding.

Net zoals elk bedrijf of organisatie hebben wij te maken met de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen en de uitvoering daarvan die mboRijnland aanhoudt, verschillen niet van die van andere organisaties:

  • 1.5 meter aanhouden
  • Gebruik maken van handgel
  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Bij hoest/verkoudheid/koorts thuis blijven
  • Looproutes aanhouden

Wij (Chris en Vincent) zullen er met elkaar op toezien dat deze richtlijnen gehandhaafd worden.

Wij zien jullie graag ergens tijdens een van onze opdrachten! Wij zijn herkenbaar aan ons mboRijnland shirt. Wil je onze hulp gebruiken of heb je een vraag? Stuur een mail naar facilitair@bplusc.nl en we geven je zo snel mogelijk antwoord!