Nieuws P&O

In en uit dienst

In dienst

Vincent de Bruijn (oproepkracht V&F)

Arthur Siegmund (docent Muziek)

Jeroen Bos (projectleider I&M)

Friso van der Vijgh (oproepkracht V&F)

 

Lara Bleijerveld (hoofd Klantenservice)

'Mijn naam is Lara Bleijerveld, ik ben 50 jaar en woon in Hoofddorp. Naast mijn werk hou ik van lezen, rijd ik paard, volg ik een teken- en schildercursus en ben ik graag samen met mijn gezin. Mijn man en ik zijn de trotse ouders van een dochter van 16 en een zoon van 12 jaar oud.

Na mijn hbo-studie Cultuur en Beleid heb ik diverse functies gehad binnen de museale wereld. Daarna ben ik in de bibliotheeksector terechtgekomen als manager Bibliotheken bij Bibliotheek Duinrand en na een fusie bij Bibliotheek Zuid-Kennemerland als manager frontoffice. Momenteel werk ik bij het Nova College als manager Servicebureau, een functie waarin ik weer heel veel geleerd heb, maar ik miste hierin het directe klantcontact.

Het lijkt me enorm leuk om te mogen werken in zowel de bibliotheek- als de culture sector en daar, met alle collega’s, te zorgen voor een goede dienstverlening aan onze leden en bezoekers. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar mijn nieuwe functie als hoofd Klantenservice.

Lotte van Rhijn (stagiair V&F)

'Mijn naam is Lotte van Rhijn, ik ben 27 jaar en woon in Leiden. Velen zullen mij herkennen van de Coffee Star in de Nieuwstraat.

Ik volg de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool en daarvoor ben ik sinds juli met mijn afstudeerscriptie bij BplusC bezig. Het onderzoek gaat over de huisvesting aan het Rapenburg en het Muziekhuis.

Naast mijn werk bij de Coffee Star en stage bij BplusC heb ik een eigen bedrijfje en daarmee organiseer ik markten en kleine evenementen. Ik ben iemand die niet stil zit en altijd bezig wil zijn.'

Luis Bautista (vakleerkracht Muziek)

'Hola! Ik ben Luis Bautista, kom oorspronkelijk uit Colombia en geef al een aantal jaar muziekles in Nederland op basisscholen. Zo ook sinds deze zomer voor BplusC. Ik vind het een leuke uitdaging en heb zin in het komende muzikale schooljaar.'

 

 

Eveline Hoevenaars (stagiair I&M)

Hoi! Mijn naam is Eveline Hoevenaars en ik loop van september 2019 tot en met januari 2020 stage bij het Taalhuis. Dit doe ik vanuit de master Nederlands als tweede taal & meertaligheid van de UvA. Ik begeleid en/of doe mee met allerlei NT2-activiteiten, zoals schrijftafels, leestafels en taalcafés. Daarnaast zijn Els Snijder en ik bezig met het opzetten van een taalcafé in BplusC Leiderdorp. Zodra dat van start is gegaan, horen jullie dat natuurlijk en zijn jullie ook van harte uitgenodigd om eens langs te komen!

Sasu Aghafua (oproepkracht V&F)

Hallo! Ik ben weer terug van weggeweest. Ik ben Sasu Aghafua, 21 jaar en wonend in Leiden. Binnen BplusC zal ik weer aan de slag gaan als facilitair medewerkster. Hiernaast studeer ik Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik mij onder andere bezig met fotografie en mode. Ik kijk zeker uit naar de tijd die ik bij BplusC ga meemaken.

 

Mieke Kreuger (oproepkracht KS)

In de vorige nieuwsbrief werd Mieke al vermeld als nieuwe collega. Ze stelt zich nog graag aan jullie voor:

'Hallo, ik ben Mieke en sinds 1 augustus in dienst getreden als oproepkracht. Ik heb een zoon, die inmiddels alweer 14 jaar is geworden waardoor er voor mij tijd vrij kwam om op zoek te gaan naar een leuke baan. Door mijn passie voor het werken met mensen en tegelijk praktisch bezig kunnen zijn, had ik al snel het gevoel bij jullie de baan gevonden te hebben die ik zocht. Daarbij mijn liefde voor boeken... niet te vergeten. Kortom, ik heb er veel zin in! Mijn hobby's zijn portretschilderen, lezen en sporten.'

 

 

 

Uit dienst

Saskia Onderwater (oproepkracht V&F)
Meyke van der Palen (gebouwbeheerder V&F)

Jubilea

25 jaar in dienst:

Anita van der Vooren (klantadviseur Merenwijk)