Facilitair weetje

Zonder transport staat alles stil

Kees van Rooden is al weer even bij ons in dienst en is een graag geziene collega op de locaties, omdat hij ervoor zorgt dat alles ook daadwerkelijk van A naar B wordt getransporteerd. Cees heeft veel ‘opdrachtgevers’. Op elke locatie wordt er wel aan hem gevraagd: kan je dit misschien ook nog even meenemen of wil je daar nog even naartoe rijden? Maar ondertussen is Lotte via facilitair@BplusC.nl ook nog alle andere vragen aan het inventariseren en daarmee een logische route voor Cees aan het plannen. Cees wil heel graag helpen, maar kan niet altijd ja zeggen op de losse verzoeken, omdat hij weet dat er meer in het verschiet ligt en hij alleen maandag tot en met donderdag van 12.00-16.00 uur zijn vaste ronde rijdt. Buiten de vaste rondetijden zorgt Lotte voor een mooi aanvullend rittenrooster.

Wil je Cees helpen om meer tijd over te hebben, zorg er dan voor dat de spullen op tijd klaar staan op de locaties en laat Lotte uiterlijk twee weken voor de daadwerkelijke vervoerdag weten wat er verwacht wordt. Dan kan het nog ingepast worden.

Stuur alle vragen over vervoer alleen aan facilitair@BplusC.nl en niet ook nog cc aan Lotte. Anders moet Lotte alles twee keer lezen… Als Lotte ziek is, vrij of vakantie heeft, pakt iemand van de afdeling V&F de afspraken over, zodat niets onbeantwoord blijft en Lotte met een lege mailbox weer aan het werk kan.

Frank Baetens