HR-nieuws

Praktische tips thuiswerken | In en uit dienst

Praktische tips thuiswerken

Nu velen van ons noodgedwongen thuiswerken, is het vaak wat behelpen met de voorzieningen. Dubbelgevouwen achter een laptopje, aan de keukentafel op een te lage stoel… In mijn geval zelfs een keer met de laptop op schoot op het bed van mijn zoontje! Niet goed voor je nek, rug en schouders natuurlijk. Arboned geeft hier wat praktische tips om je werkplek thuis zo goed mogelijk in te richten.

Ook staan er oefeningen in die je tussen het werken door makkelijk kunt doen en die helpen klachten te voorkomen – want het ontspannen praatje bij de koffieautomaat schiet er thuis natuurlijk ook bij in.

In dienst

Panja Zwaan (Cultuurcoach B)

Hallo allemaal, mijn naam is Panja Zwaan en sinds 16 november mag ik mij inzetten als Cultuurcoach in de Wijk. Ik heb er superveel zin in en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen om kinderen, ouderen en mensen in de focuswijken van Leiden kennis te laten maken met kunst en cultuur en wat dat voor hen kan betekenen.

Hiervoor werkte ik jarenlang als adviseur cultuurparticipatie in Den Haag bij Culturalis (nu Cultuurschakel) en heb ik onder andere als adviseur vele community art-projecten in allerlei disciplines, maar vooral ‘werelddans’ in de Schilderswijk mogen helpen initiëren en uitvoeren.  

Privé: Sinds een jaar ben ik weer woonachtig in Nederland in het mooie dorp Voorschoten. Hier woon ik samen met mijn man, dochters (een meisjestweeling van 4 jaar) en poes in de heerlijke componistenbuurt Adegeest. Voordat we in Voorschoten terechtkwamen, woonden wij vijf jaar lang in Amerika, in de staat North Carolina, waar ik een supertijd heb beleefd. Door de gekke tijden is het natuurlijk heel lastig om elkaar beter te leren kennen. Maar ik hoop dat ik jullie allemaal snel in het “echt” mag ontmoeten en sta ik altijd open voor een gezellig praatje (ook via Teams 😊)!

Ik ben te bereiken op de maandag, dinsdag en donderdag.

Uit dienst

Jeanet Visser – Wildschut (medewerker Facilitair)
Liesbeth Houdijk (docent Muziek)