Nieuws P&O

In en uit dienst | Invulling vacatures

Invulling vacatures

De vacature voor Klantadviseur C is ingevuld door Ursula Gallert (per 1 mei) en Menje Pasman (per 1 maart) voor wat betreft het administratieve deel. Raney Vishnudatt (per 1 maart) gaat het deel van telefoniste invullen.

In dienst

Dankzij de wens van de gemeente om extra in te zetten op Cultuurcoaches hebben we per 2 maart jl. een hele zwik collega's mogen verwelkomen. Misschien hebben jullie ze al in het gebouw rond zien lopen, of hebben jullie al kort kennis gemaakt. Ze stellen zich graag aan jullie voor!

Femke Klaassen - Cultuurcoach I&M

Hoi, ik ben Femke en ik zal BplusC komen versterken als één van de nieuwe Cultuurcoaches. Sommigen heb ik dinsdag bij de rondleiding door het gebouw al gezien (ik ga heel hard mijn best doen om iedereens naam te leren!). Voor diegenen die mij nog niet hebben gezien en gewoon omdat het leuk is, zal ik mij nog even voorstellen. Ik ben 27 jaar en woon in Den Haag. Hiervoor heb ik met veel plezier op de educatieafdeling van het Nederlands Dans Theater gewerkt. Om daar te komen heb ik eerst Theater-, film- en televisiewetenschap gestuurd in Utrecht en daarna Kunst, Cultuur en Erfgoed in Maastricht. Omdat ik het toch wel erg leuk vond om met kinderen te werken, studeer ik naast mijn werk bij BplusC aan de deeltijd Pabo in Rotterdam. Ik heb altijd veel met kunst en cultuur gedaan; ik dans (tap, klassiek, jazz en nog vele andere stijlen), ik speel dwarsfluit en piano, ik zing en ik heb op musicalles gezeten. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, kijk ik veel films en series, ben ik lekker bezig met mijn kat en hond en spreek ik graag met vrienden af. Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan en ben altijd in voor een gezellig praatje!

Laura Wielders - Cultuurcoach I&M

Hallo allemaal,
Graag stel ik mezelf voor; ik ben Laura Wielders en ben deze week begonnen als Cultuurcoach. Ik heb veel zin in om te beginnen met mensen in Leiden in verbinding brengen met al het moois wat ons omringt aan kunst en erfgoed. Dit is iets wat ik al 15 jaar doe als museum-educator en in mijn werk als beeldend kunstenaar, maar nu dus ook mag doen voor BplusC. Mijn werk in de musea en in het culturele erfgoed is een inspiratiebron voor mijn beeldend werk en andersom geldt dit ook. Ik heb veel in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gewerkt (en gewoond). Door mijn werk voor de Lakenhal en nu dus voor BplusC leer ik ook Leiden straat voor straat steeds beter kennen.
Verder onderneem ik veel in mijn vrije tijd, ik kom uit een schippersfamilie, heb mijn matrozenpapieren en ben dus liefst vaak en veel buiten en op het water te vinden.
Ik zie uit naar de samenwerking!

Maja van der Plas - Cultuurcoach I&M

Hallo nieuwe collega’s!
Mijn naam is Maja van der Plas. Ik ben 27 jaar en woon op mezelf in een schattig antikraak huisje in Rijnsburg. Een aantal jaar geleden ben ik afgestudeerd als beeldend vak therapeut. Daar leerde ik de kracht van kunst kennen en hoe je die in kan zetten om je persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens mijn studie werkte ik vooral in de psychiatrie. Na mijn studie ben ik een jaar gaan reizen door Azië. Een waanzinnige tocht. Na mijn de reis heb ik een tijdje in het museum leven gewerkt en nu ga ik hier aan de slag als Cultuurcoach. Ik heb er zin in! Beeldende kunst is mijn grote liefde. Schilderen doe ik het allerliefst, alleen of op de Vrije Academie van Leiden. Naast kunst ben ik dol op poezen, mijn hart eruit dansen, reizen, de mensen om mij heen en wil ik altijd graag de wereld verbeteren. In het zwart zul je me niet snel tegenkomen. Dus zie je een lang persoon met veel haar en gehuld in felle kleuren? Grote kans dat ik dat ben! Hoi! Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en jullie beter te leren kennen. Tot ziens!

Myrthe Zonneveld - Cultuurcoach I&M

Hallo allemaal! Mijn naam is Myrthe Zonneveld. Ik ben 23 jaar en kom uit Alphen aan den Rijn. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent bij het ROC Mondriaan in Den Haag en een jaar later behaalde ik ook mijn diploma als Musical Artiest aan de Dutch Academy of Performing Arts. Tijdens mijn opleiding heb ik in voorstellingen mogen spelen zoals Soldaat van Oranje de Musical en Lang Geleden van Van Hoorne Entertainment. Na mijn opleiding ben ik het grootste gedeelte van de week musical-/koorles gaan geven. Ook ben ik educatieve improvisatie voorstellingen gaan spelen bij The Big Mo. Waar ik het meest trots op ben, is het door mij opgerichte vintage zangtrio The Key Sisters. Met twee andere meiden treden wij op op bijvoorbeeld Bevrijdingsdag, Veteranendagen, Oldtimerdagen en veel in de kerstperiode. Na bijna twee jaar vooral les te hebben gegeven, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds deze maand ben ik hier aan de slag gegaan als nieuwe Cultuurcoach!

Sevgi Özyörük - Cultuurcoach I&M

Hoi allemaal, mijn naam is Sevgi Ozyoruk. Ik ben 30 jaar en ik woon in Leiden. Werken met mensen en iets kunnen betekenen voor de samenleving is mijn passie. Hiervoor heb ik de studie Culturele en Maatschappelijke Vorming gevolgd aan Hogeschool Inholland in Den Haag. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken in het sociaal domein, bij o.a. Vluchtelingenwerk. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan, maar na een aantal jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik terecht bij BplusC Leiden als Cultuurcoach. Ik kijk er naar uit om aan de slag te mogen gaan in de wijken. Ik heb er zin in!

 

Jeanet Visser-Wildschut - Facilitair medewerker

Ewoud de Haan - Facilitair medewerker

 

Uit dienst

Felix Nieuwenburg - Facilitair medewerker

Joke Koetsier - Klantadviseur