Bericht van Willem van den Broek

Beste medewerkers en vrijwilligers van BplusC,

Voor veel medewerkers staat de vakantie voor de deur. Ik hoop dat iedereen straks van een welverdiende zonnige vakantie kan gaan genieten. Op 1 juli hebben we op feestelijke wijze afscheid genomen van Willem van Moort. Veel van jullie waren er bij en we hebben op een heel mooie en warme manier afscheid genomen. Ik ben trots dat ik het stokje nu mag overnemen.

Voor mij als nieuwe bestuurder van BplusC ligt er een mooie taak om onze organisatie de toekomst in te helpen. We hebben onlangs ons Meerjarenplan 2023-2025 ingediend bij de gemeente Leiden. Hierin geven we aan hoe wij de toekomst zien en op welke manier wij de nieuwe kansen en uitdagingen willen pakken en uitwerken. Begin augustus bespreken wij onze ingediende plannen met de gemeente. Kort daarop wil ik in augustus/september een bijeenkomst organiseren voor alle medewerkers waarin we het meerjarenplan presenteren en toelichten. Het plan zal daarna ook met jullie gedeeld worden. In werksessies zullen we vervolgens in kleinere groepjes vragen beantwoorden en zo helderheid geven over de toekomstige plannen.

Jaarlijks brengen wij bijna een miljoen mensen in contact met kennis, kunst en cultuur. Daarmee zit BplusC in de haarvaten van Leiden en regio. Dit doen we goed en dit blijven we doen. Samen gaan we hier de schouders onder zetten! Maar voor nu… eerste een heel fijne vakantie toegewenst.

Willem van den Broek – vz Raad van Bestuur BplusC