HR-nieuws

Waarom vakantie opnemen in coronatijd?

Wat heb je aan vakantiedagen als je toch niet weg kan? Kun je ze niet beter opsparen tot we weer op reis mogen? Arbeidspsycholoog dr. Jessica de Bloom en coach Ruud Meulenberg benadrukken het belang van vrije dagen voor onze fysieke en mentale gezondheid. ‘Rust moet een belangrijk onderdeel vormen van elke dag’. 

Lees hier het hele artikel uit het AD.

In dienst

Andrea Bosch (medewerker Marketing & Communicatie)

Hoi! Ik ben Andrea - aangenaam :-) Ik ben jullie nieuwe collega Marketing & Communicatie. Bekenden en vrienden beschrijven me als energiek, ambitieus en enthousiast (en als lang, maar dat terzijde). Als ik één superkracht mocht kiezen dan zou ik zonder slaap willen kunnen, zodat ik 8 uur per dag extra kon besteden aan leren, doen, maken en stuiteren.

Ik werkte 4 jaar als zzp’er in ditzelfde vakgebied toen ik solliciteerde op deze functie. Hoewel ik de zelfstandigheid van het ondernemen heerlijk vind mistte ik tóch collega’s om me heen. Ik ben daarom heel blij dat ik nu bij Léonie en Sarah op kantoor mag zitten om mee samen te werken en te sparren.

Het is een beetje een gekke tijd om te starten zo met mondkap en al, maar ik hoop
jullie gauw in het echt te ontmoeten. Ik werk op dinsdagen en op vrijdagochtend.

Jiske van Loon (projectmedewerker I&O)

Dag collega's, mijn naam is Jiske van Loon en ik ben op 17 mei met veel enthousiasme begonnen als projectmedewerker bij het Taalhuis! Ik woon met mijn gezin in de Merenwijk in Leiden. Naast mijn werkzaamheden voor BplusC geef ik een dag in de week pianoles vanuit huis. Daarnaast ben ik drummer en percussionist. Ik speel in een Soedanese band, en ik houd erg van Afrikaanse muziek en dans.

Voorheen heb ik als beleidsadviseur gewerkt voor de sociale dienst in Den Haag. Daar hield ik me bezig met de activering van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ik ben erg blij dat ik mij nu in mijn eigen stad mag gaan inzetten om mensen te ondersteunen bij het verbeteren van lees-, schrijf- en digitale vaardigheden. Het is mijn drijfveer om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen een sociaal netwerk hebben en mee kunnen doen in de samenleving.

Heb je me nodig? Op maandagen en dinsdagen werk ik de hele dag, op donderdagen en vrijdagen alleen de ochtend.
Op woensdag ben ik vrij.

Youri Knijnenburg (projectmedewerker I&O)

Mijn naam is Yoeri Knijnenburg, ik ben 28 jaar en ik ben de nieuwe projectmedewerker onderwijs.
Voor nu ben ik nog maar één dag per week bij de bibliotheek, maar vanaf augustus zal ik drie dagen per week vanuit Utrecht komen, waar ik woon met mijn vriend Jan.
Ik heb twee jaar als docent Nederlands op een vmbo gewerkt en ik heb er veel zin in om voor de basisscholen te gaan werken. Tot snel!

Tessa Coolen (projectleider I&O)

Hallo allemaal, mijn naam is Tessa Coolen en ik ben net begonnen als projectleider Onderwijs.
Ik heb hiervoor o.a. als manager gewerkt bij het Ronald McDonald Huis en bij de IMC Weekendschool in Den Haag. Recent heb ik met mijn gezin twee jaar in Japan gewoond.
Dat was geweldig, maar ik ben ook heel blij om weer terug te zijn en te beginnen bij BplusC!
Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag.