Ondernemingsraad

Meld je aan als lid voor de ondernemingsraad!

In deze tijd van stilte zitten wij allen, als medewerkers van BplusC, niet stil. Er wordt druk gezoomd, gebeld, geskyped, geteamstreamed enz. enz. De or doet ook vrolijk mee aan deze nieuwe vorm van communicatie en heeft als zodanig de nodige zaken de revue laten passeren.

In de eerste plaats houdt natuurlijk de a.s. ondernemingsraadverkiezing op 25 juni ons bezig. D.w.z. ALS die verkiezingen zullen plaatsvinden. Dat hangt af nl. van de aanmeldingen van belangstellenden voor deze functies (twee plekken vanuit Lessen & Cursusen, een vanuit Klantenservice).

De or constateert, dat het nog niet storm loopt.

Dat is misschien logisch in deze tijd  (velen hebben wel wat anders aan het hoofd), maar alsjeblieft, denk er nog eens goed over na.

Aan de ene kant kunnen wij ons voorstellen, dat je al gauw denkt, dat het niets voor jou is, maar laat je nu eens verleiden om het wel te doen. Je krijgt ontmoetingen met meer verschillende mensen uit de organisatie.

Je krijgt gelegenheid om wat meer achter de schermen van de organisatie te kijken en met elkaar zorg je ook nog eens voor gezelligheid en kun je een bijdrage aan het welzijn van de organisatie leveren.

Natuurlijk houden we ons ook bezig met coronaperikelen en de ins en outs hiervan worden geïnventariseerd. De or is ook vertegenwoordigd in het speciale anderhalvemeterteam, dat de processen voor dit specifieke probleem aanstuurt.

Zodoende proberen we de informatiestromen hieromtrent zo kort mogelijk te houden.

De afdeling Lessen & Cursussen heeft op dit moment onze speciale aandacht, omdat er voor deze afdeling en dan met name het muziekonderwijs veel staat te gebeuren in het volgend jaar. Er is al apart overleg hierover met de rvb gaande en dat krijgt zeker nog een vervolg.

Blijf in goede gezondheid ons via agenda’s en verslagen goed in de gaten houden en vergeet niet je aan te melden via ondernemingsraad@BplusC.nl. Dit kan t/m donderdag 4 juni. 

Wim de Ru