Kort nieuws

Jaarverslag | Nieuwsbrief | Nieuwe bus | ICT-tip

Jaarverslag

Ons jaarverslag over 2019 is uit. Dit keer zijn de belangrijkste cijfers en resultaten weergegeven in een mooie animatie, gemaakt door Mike Zulo, creative content creators. De toelichting van Willem van Moort en de raad van toezicht op het jaarverslag, en het overzicht met alle cijfers bekijk je hier... 

Nieuwsbrief BplusC

We versturen nu tweewekelijks een mailing naar onze nieuwsbriefabonnees met updates over onze dienstverlening rond corona en ander leuk nieuws en tips. In de nieuwsbrief van 28 mei is bijv. de herstart van de muzieklessen op locatie aangekondigd. Wil je deze nieuwsbrieven ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

Gloednieuwe bus!

Sinds 1 mei rijdt de BplusC bus weer herkenbaar door de straten van Leiden e.o. Manouk heeft laatst al kunnen zwaaien naar Lotte, die toeterend uit het raam hing.

ICT-tip: livestream YouTube met OBS

In deze tijden kunnen helaas niet alle activiteiten doorgaan... Of toch wel? Inspireer je luisteraars via een livestream! In een instructiefilmpje legt Pepijn je graag uit hoe je een livestream kan realiseren op YouTube met behulp van een handig programma.