Kort nieuws

Wat doen BplusC'ers buiten werktijd?

Leuk nieuws: we hebben twee sterren in wording in ons midden: Katja Ouwerkerk (V&F) heeft getekend bij een platenlabel als anime-artiest en Felix Oostindie (V&F, P&P) is elke dag als “Leidse wielrenkenner” te horen op Radio West!

Katja's zangcarrière

Hoi allemaal, ik ben Katja en voor degenen die me niet kennen: ik ben deel van het facilitaire team en zit regelmatig achter de receptie op het Rapenburg.

Ik heb vroeger zelf aan de Muziekschool zangles gehad van Carolien Devilee en heb afgelopen jaren een paar keer opgetreden bij evenementen zoals het Open Podium en de Nacht van Ontdekkingen. Daar zong ik Japanse liederen, omdat ik zelf erg fan ben van de Japanse anime (tekenfilms) en popcultuur.

Een paar maanden terug ben ik in contact gekomen met een producer die dezelfde passie heeft voor de Japanse anime en popcultuur en bezig is met het opzetten van een muzieklabel gericht op dit genre. Sinds kort is zijn bedrijf officieel een feit en ben ik aangesloten als artiest bij Dress Up Records!

Ik maak Japanse en Engelse covers van liederen uit anime onder de naam Murasaki Mahou. Iedere maand breng ik twee muziekvideo’s uit: een vanuit de studio en een uitgebreide video op locatie.

Mijn eerste uitgebreide muziekvideo is 15 juni uitgebracht op YouTube en ik ben superblij met het resultaat! De volgende video’s zijn al in de maak en zullen binnenkort ook verschijnen.

Ik ben heel blij dat ik nu zo actief bezig kan zijn met mijn grote passie en wilde dit graag met jullie delen! Mijn doel voor nu is om via YouTube een goede fanbase op te bouwen, later zal ik ook gaan optreden op anime-conventies in en buiten Nederland!

Nieuwsgierig geworden? Je kunt mijn video’s zien via mijn YouTube-kanaal en al mijn activiteiten volgen via Facebook en Instagram. Als je me wilt steunen, kun je je (gratis) abonneren op mijn YouTube-kanaal. Ook mijn video’s en berichten ‘liken’, erop reageren en ze delen zorgt voor meer betrokkenheid en meer publiek en helpt me allemaal om verder te groeien 😊

 

Felix over de Tour de France

Felix Oostindie is avondconciërge en valt tijdelijk in als projectmedewerker bij P&P (afdeling Verhuur). Buiten werktijd zit hij het liefst op zijn racefiets. Dankzij deze liefde voor en kennis van het wielrennen én zijn vlotte babbel is hij gevraagd als Tour de France-analist in de programma's Studio Haagsche Bluf en Muijs in de Morgen op Radio West. 

Elke dag geeft hij zijn visie op de etappe, in de ochtend en vlak na de Tourfinish. Zoals Felix het zelf zegt: “Ik doe m'n mond open, er komen onnavolgbare zinnen uit, maar smeuïg als pindakaas.” 

Op maandag 8 juli werd Felix voor het eerst als “Leidse wielrenkenner” geïntroduceerd. Hij is nu dagelijks om 7.30 uur en tussen 17.00-19.00 uur te horen op Radio West (89.3 FM). Je kunt de uitzendingen ook online terugluisteren: Muijs in de Morgen of Studio Haagsche Bluf.

Heb jij ook een carrière buiten BplusC of een hobby, waar al je vrije tijd aan opgaat? Deel het met je collega's! Stuur een mailtje naar redactie@BplusC.nl, dan sta jij in de volgende BplusCetera!