Anderhalvemeterprojectgroep

De anderhalvemeterprojectgroep merkt dat er steeds meer vragen van collega’s komen over wat er nu wel of niet al aan bijeenkomsten, activiteiten en of lessen georganiseerd kan worden. En of er misschien richtlijnen of een protocol kan komen waarnaar gehandeld kan worden.

We zijn blij dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid om projecten en activiteiten weer op te starten en begrijpen heel goed dat het daarom fijn zou zijn als er één helder protocol zou zijn… Dat is er helaas niet, vanuit de VOB en Cultuur Connectie worden soms bijna dagelijks aanpassingen gedaan in het landelijke protocol en daar moeten wij dan ook weer naar handelen.

Wel willen wij jullie graag een helpende hand bieden en daarom bieden wij een hulplijn aan. Meld jouw vraag of idee bij Saskia ten Houten iedere maandag vóór 12.00 uur per mail via s.tenhouten@BplusC.nl. Saskia zal alle mails verzamelen zodat die ’s middags in het anderhalvemeterprojectteam direct besproken kunnen worden. Vergeet niet je telefoonnummer onderaan je mail zetten, dan kan Saskia bij vragen of overleg telefonisch contact opnemen.

Ter voorkoming van verwarring: eerder is rondgemaild dat je bij vragen contact kan opnemen met Frank Baetens. Dit was niet correct, het moet Saskia zijn.