Bericht van Willem van Moort

In de eerste week hebben we de Nieuwjaarslunch en twee personeelsbijeenkomsten georganiseerd.

De opkomst bij de Nieuwjaarslunch is elk jaar groter. Fijn om te zien hoe deze mooie traditie medewerkers, vrijwilligers, mt, Raad van Toezicht verbindt en zorgt voor een frisse start in het nieuwe jaar!

Bij de personeelsbijeenkomsten ligt dat anders en komen er gemiddeld genomen 30-40 medewerkers verdeeld over meerdere bijeenkomsten. Het is dé gelegenheid om je te laten informeren en mee te praten over de onderwerpen die ons allemaal aangaan.
Verderop in de nieuwsbrief tref je een samenvatting van de onderwerpen die deze keer aan de orde zijn geweest. En de data en tijden van de volgende personeelsbijeenkomsten in juni a.s. Dan zullen in ieder geval de resultaten worden gepresenteerd van het Medewerkeronderzoek, dat dit voorjaar zal worden gehouden.
Zet ’t vast in je agenda: ik zou graag zoveel mogelijk collega's op de personeelsbijeenkomsten treffen!

Verder in deze nieuwsbrief een mooi verslag met foto’s, film en video van de feestelijke opening van de tijdelijke locatie in Leiderdorp, de introductie van het Kanbanbord in de Nieuwstraat en informatie over de nieuwe Cultuurcoachregeling 2020-2021.

Veel leesplezier!

Willem van Moort