Ondernemingsraad

Nieuws uit de OR

De OR bestaat op het moment uit 4 leden (en onze charmante ambtelijk secretaris) waarvan 3 van de afdeling L&C. We zouden heel graag zien dat er meer OR-leden bijkomen, met name van andere afdelingen zodat de OR organisatiebreed vertegenwoordigers heeft. We zijn ons bewust van het feit dat het lidmaatschap extra tijd en inzet van je vraagt en dat we helaas maar beperkt worden gecompenseerd voor de tijd die we erin steken. Het moet echter wel gebeuren dus treed toe tot deze gezellige semi-vrijwilligers club. De onderlinge sfeer is prima en we verdelen het werk afhankelijk van je beschikbaarheid en competenties.  

Mocht je geïnteresseerd zijn, heb je tot 31 maart 2022 de tijd om jezelf kandidaat te stellen via een e-mail naar ondernemingsraad@bplusc.nl  

De afgelopen periode is de OR druk geweest om advies aan te vragen op de in december gepresenteerde ‘nieuwe muziekschool' plannen. Tussen RvB en OR is er onduidelijkheid over de al dan niet adviesplichtigheid hiervan en daarom hebben we de hulp van een deskundige gevraagd die ons helpt om de juiste procedure hierbij te volgen.   

De OR heeft een positief advies uitgebracht na de voordracht van de RvT voor een nieuwe bestuurder. We denken dat deze nieuwe bestuurder een geschikte kandidaat is en kijken uit naar een goede samenwerking. We wensen deze nieuwe bestuurder veel succes! 

Namens de ondernemingsraad 

Martien de Kam 

Vice-voorzitter OR