HR-nieuws

Nieuw functiehuis

De afgelopen jaren zijn Cultuurconnectie en de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB) met een aantal leden, die zich gemeld hadden als pilot-organisatie, druk bezig geweest met het vormgeven van het nieuwe functiehuis. Inmiddels is dit functiehuis afgerond. De functies in het nieuwe functiehuis zijn generiek beschreven; het functiehuis bevat ongeveer veertig verschillende functies, zodat het past in elke organisatie binnen de kunsteducatie en de openbare bibliotheken.

In de nieuwe cao’s zijn afspraken gemaakt over het invoeren van het nieuwe functiehuis. Bij BplusC zullen we hier dit jaar dan ook druk mee aan de slag gaan. Voor eenieder die meer wil weten over de invoering, de werkwijze en de inhoud van het functieboek OB/KE, maar niet direct betrokken is bij de daadwerkelijke uitvoering daarvan, wordt een webinar georganiseerd. Dit webinar vindt plaats op donderdag 10 maart 2022 (10:00 - 12:00 uur). Het aantal deelnemers is in principe niet gemaximeerd. Van het webinar wordt een videoregistratie gemaakt, zodat dit door iedereen weer teruggekeken kan worden. De onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen, zijn:

  • aanleiding en ontwikkeling van het functieboek OB/KE;
  • uitleg werkwijze functieboek OB/KE;
  • stappenplan invoering functieboek OB/KE;
  • vragen uit de praktijk (via de chatfunctie).

Deelname aan het webinar is gratis. U dient zich wel voor deelname aan te melden via het online aanmeldformulier (let op: alleen het webinar op 10 maart is kosteloos, de training niet!).

Yaşam Hancılar

Hallo collega’s,

Mijn naam is Yaşam Hancılar. Ik ben 43 jaar en woonachtig in Amsterdam. Per 1 maart ben ik werkzaam bij BplusC als Afdelingshoofd Lessen en Cursussen. Ik ben geboren en getogen in Turkije. Ik ben afgestudeerd als ingenieur aan de technische universiteit van Istanbul. Na mijn studie was ik werkzaam in verscheidene management functies; in import & export, sales en product management. Muziek was altijd mijn grootste passie geweest en naast mijn studie of banen was muziek altijd een groot gedeelte van mijn leven. In 2009 besloot ik om mijn passie voor muziek te volgen en daarom verhuisde ik naar Nederland voor mijn studie op het Conservatorium van Amsterdam afdeling jazzzang. In 2013 ben ik afgestudeerd. Achteraf gezien is dit mijn beste beslissing geweest. Afgelopen 12 jaar, heb ik met mijn eigen jazzkwartet drie albums uitgebracht en mijn derde album Rush Hour is genomineerd voor een Edison… Vele optredens gehad bij belangrijke podia… Een landelijke theater tournee georganiseerd met mijn muzikale theatervoorstelling… Naast mijn artistieke carrière, in 2014 heb ik ook dankzij mijn achtergrond als ingenieur en zakenman een belangrijke project gerealiseerd; mijn eigen muziekschool in Amsterdam West, Music For Life, die binnen 8 jaar uitgroeide naar een grote muzikale familie. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om met jullie samen aan de slag te gaan. 

Groetjes, Yaşam

In dienst

  • Joke Ruff (Coördinator Klantenservice decentrale vestigingen / Klantadviseur A
  • Noortje van Hooff (Oproepkracht Klantenservice)