HR-nieuws

GoodHabitz | In en uit dienst

Training Omgaan met agressie

In veruit de meeste gevallen is het contact met onze klanten en bezoekers aangenaam, maar het gebeurt ook weleens dat zij zich minder positief opstellen. Het is belangrijk om te weten hoe je hier het beste mee kunt omgaan – en ook wanneer het verstandig is een confrontatie uit de weg te gaan.

Via GoodHabitz kan iedere medewerker van BplusC de training ‘Omgaan met agressie’ volgen:
Agressie heeft nare gevolgen voor iedereen die ermee te maken heeft. Van slachtoffers en agressors tot organisaties en instanties. Gelukkig kun je de schade beperken of voorkomen als je juist handelt. In de training ‘Omgaan met agressie’ leer je hoe je agressie signalen herkent en hoe je op een goede manier ingrijpt als de situatie toch escaleert.

We adviseren alle medewerkers die regelmatig contact hebben met klanten en bezoekers om deze training te volgen. Uiteraard staat het alle andere medewerkers ook vrij dit te doen.

Je gebruikersnaam is je BplusC e-mailadres. Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je in het inlogscherm de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ kiezen om een nieuwe aan te maken.

Mocht dit niet lukken of ben je na april 2020 bij BplusC in dienst gekomen, neem dan contact op met HR via HR@BplusC.nl.

Uit dienst

- Wilma Raaijmakers (Klantenservice)

Verlof

Kirsten Mieog, coördinator Dans- en theaterschool en Kunst en Beeld, gaat van maart t/m half juli met zwangerschapsverlof. Rond 29 april verwacht ze een zoontje. Lenna Schouten wordt haar vervanger als coördinator. Zij zal ook een deel van haar danslessen overnemen. De andere danslessen worden overgenomen door Demilee Warmenhoven.