Ondernemingsraad

Pilot taakbeleid | Wekelijks spreekuur | Verkiezingen

Nieuws uit de ondernemingsraad!

We staan aan de vooravond van de evaluatie van de pilot taakbeleid, die loopt op de afdeling Lessen & Cursussen. De evaluatie zal eind maart van start gaan. Op basis hiervan kunnen we weloverwogen reageren op een instemmingsverzoek, mocht de pilot worden omgezet in (vast) beleid.

Enige tijd geleden is een brief over het functioneren van de ondernemingsraad verstuurd aan de hele organisatie. Hoewel we als ondernemingsraad verrast waren door deze mail, omdat we als or-leden heel benaderbaar zijn voor vragen of opmerkingen van collega’s, heeft het uiteindelijk geleid tot een goed gesprek, waarin alle vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. Een schriftelijke beantwoording van de in de brief gestelde vragen ontvangen jullie volgende week.

Omdat de ondernemingsraad waarde hecht aan direct contact met collega’s gaan we van start met een wekelijkse inloop. Vanaf heden is iedereen op de woensdag tussen 14.00-16.00 uur van harte welkom om langs te komen met vragen, ideeën of suggesties. De inloop vindt plaats in ’t Kantoortje in de Nieuwstraat.

Verkiezingen

Spannend! Er zitten verkiezingen aan te komen voor drie plekken in de ondernemingsraad. Vanaf eind juni zijn er twee plekken te vergeven voor collega’s van Lessen & Cursussen en één voor de Klantenservice. Dus denk/praat jij graag mee over zaken die het hele bedrijf aangaan? Of wil je misschien meer weten over wat het lidmaatschap precies inhoudt? Stuur een mailtje naar ondernemingsraad@BplusC.nl of spreek een van de or-leden aan. Je vindt ons bijvoorbeeld tijdens de gloednieuwe inloop in ‘t Kantoortje in bibliotheek Nieuwstraat (iedere woensdag van 14.00-16.00 uur). Het is ook mogelijk een vergadering bij te wonen om een indruk te krijgen van de ondernemingsraad.

Bas van Emmerik