In en uit dienst

In dienst

  • Wil de Bree is tijdelijk weer terug bij BplusC om het vervoer bij de afdeling V&F extra te ondersteunen

'Mijn naam is Wilfried de Bree. Voorheen heb ik 43 jaar bij de Motorhuis groep gewerkt op verschillende locaties (Leiden, Voorschoten, Leidschendam en op het eind weer in Leiden).
Mijn hobby’s zijn wedstrijdvissen, boottochtjes maken met mijn vrouw en familie, vrienden en kennissen. Verder ga ik graag op wintersport en snorkelen in de Griekse wateren.'

 

 

  • Edina Kuitert (docent Frans, vervangt Céline Vernon)

Mijn naam is Edina Kuitert, ik woon sinds 1995 in Nederland. Na mijn studies Nederlandkunde (propedeuse) en Franse taal- en letterkunde (doctoraal) heb ik op verschillende niveaus Franse les gegeven op de Volksuniversiteiten (Oestgeest, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en Leiden). Sinds 10 jaar leid ik ook leeskringen en verdiep ik me graag in de hedendaagse Franse literatuur.
Ik geef met veel plezier les en naast de liefde voor de Franse taal vind ik de contacten met de cursisten erg belangrijk. Ik luister ook graag naar hun persoonlijke verhalen en ervaringen.'

 

  • Jorge Pereira Cavaco (stagiair ICT)

‘Mijn naam is Jorge Pereira Cavaco. Ik ben 22 jaar oud. Ik ben een student aan mboRijnland. Ik loop nu stage bij de afdeling ICT van 3 februari tot 12 juni.
De reden dat ik ICT doe, is dat ik het bouwen van computers leuk vind en omdat ik een gamer ben. Ik heb dus thuis een aantal mooie computers gebouwd.
Ik wou meer leren, vandaar dat ik ICT-medewerker beheer niveau 3 ben gaan doen. En sinds ik niveau 3 doe, hebben wij ook het vak Netwerk (Cisco) gekregen, wat een leuke uitdaging is.
Als ik klaar ben met mijn opleiding, wil ik graag meer met netwerken (Cisco) gaan doen en gewoon werken, want je leert meer leuke dingen en belangrijke dingen op werk, die je later in het leven kan gebruiken.’

Uit dienst

  • Friso van der Vijgh (facilitair medewerker)
  • Charlotte Nederpel (facilitair medewerker)