Bericht van Willem van Moort

En dan is het alweer december en kijken we opnieuw terug op een zeer bewogen jaar. 

Net als in 2020 heeft corona ook in 2021 grote invloed gehad op BplusC en ieder persoonlijk. In meer of mindere mate is voor ieder van ons veel veranderd in de manier van samenwerken en samen leven. De snelle opeenvolging van nieuwe maatregelen en versoepelingen hebben veel gevraagd van ons aanpassingsvermogen en onze flexibiliteit en hebben over het algemeen heel veel extra energie gevraagd.  

We kijken ook terug op de UVOK-periode 2019-2021, die binnenkort afloopt. Voor de gemeente Leiden hebben we een overzicht gemaakt van de vele mooie dingen die we tot stand hebben gebracht. Als je alles in een overzicht bij elkaar ziet, is het bijna niet te geloven wat we in een periode van slechts drie jaar en ondanks corona hebben gepresteerd!   

Ik wil jullie allen persoonlijk bedanken voor jullie inzet en de teamspirit waarmee jullie het mogelijk maken dat BplusC haar belangrijke rol in de Leidse regio kan blijven waarmaken.  

Ik ben ongelofelijk trots op jullie en de organisatie die we met elkaar vormen. Ik wens jullie allen fijne feestdagen in goede gezondheid en zie jullie graag weer in het nieuwe jaar! 

Willem van Moort