Bericht van Willem van Moort

Allereerst iedereen weer welkom terug! Ik hoop dat jullie hebben genoten van de zomerperiode en zin hebben om weer aan de slag te gaan.

Ik ben er enorm trots op dat we vanaf deze week weer volledig open zijn. Alle bibliotheeklocaties zijn weer op de gebruikelijke tijden open en we kunnen onze leerlingen in alle disciplines een coronaproof programma Lessen & Cursussen aanbieden!

Dit is het resultaat van alle kennis en ervaring die we de afgelopen maanden hebben opgedaan in het toepassen van de RIVM-richtlijnen en het omgaan met de verschillende brancheprotocollen.

Het blijft spannend hoe corona zich de komende tijd zal ontwikkelen en welke invloed dit zal hebben op de bezoekers, leden en leerlingen van BplusC. Tegelijkertijd ben ik ervan overtuigd dat wij er alles aan hebben gedaan dat binnen ons vermogen ligt om zo goed mogelijk om te gaan met alles dat het afgelopen jaar op ons is afgekomen en de komende tijd nog zal gaan komen.

Ik wil jullie vragen elkaar zoveel mogelijk te helpen bij deze bijzondere start van een nieuw seizoen, wees begripvol, ook als het niet meteen zo gaat zoals verwacht.

Samen maken we er een mooi en veilig seizoen van!

Willem van Moort