HR-nieuws

Pensioeninformatie | GoodHabitz | In en uit dienst

Pensioeninformatie

BplusC is aangesloten bij drie verschillende pensioenfondsen: ABP, POB en PFZW. Relevante informatie over het voor jou geldende pensioenfonds is te vinden via onderstaande links.

ABP heeft een checklist ‘Wegwijs in uw pensioen’. Verdere informatie vind je op mijn.abp
POB heeft de ‘Checklist: wegwijs in het pensioen’ en het ‘Pensioen 1-2-3: Hoe is uw pensioen geregeld?’
PFZW heeft ook de ‘Checklist: wegwijs in het pensioen’ en het ‘Pensioen 1-2-3’.
Heb je specifieke vragen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen met het betreffende pensioenfonds.

GoodHabitz

Ook voor mei heeft GoodHabitz weer leuke trainingen in de inhaakkalender staan! Er is een enorm aanbod aan trainingen – sommige gericht op persoonlijke ontwikkeling, andere meer gericht op werk. Inlog vergeten? Geen nood, klik op de inlogpagina gewoon op ‘Wachtwoord vergeten.

In dienst

Stefanie Klein (Klantadviseur B)

Hallo nieuwe collega’s!

Mijn naam is Stefanie Klein, 47 jaar, met man en twee dochters woonachtig in Hazerswoude Rijndijk. Vanaf 3 mei kom ik voor 12 uur per week het team klantadviseurs versterken. Ik zal voornamelijk in de Merenwijk en Stevenshof gaan werken en af en toe in Leiderdorp.

Ik heb Publiciteit en Cultuur gestudeerd en werkte daarna onder andere bij een informatiecentrum voor kunstenaars. Toen de kinderen klein waren, deed ik veel vrijwilligerswerk. Zo heb ik vijf jaar geleden kennisgemaakt met het werken in de bibliotheek, waar ik in Boskoop een aantal jaren als vrijwilliger werkte. Ik heb gemerkt dat hier mijn passie ligt: lezen, ontmoeten, leren. Dat alles in een inspirerende omgeving!

Opgegroeid in Hazerswoude Rijndijk, daarna heb ik tien jaar in Amsterdam gewoond en toen weer terug naar mijn roots. Leiden is vertrouwd terrein voor mij: ik zat er op de middelbare school en ook nu kom ik er nog vaak.
In mijn vrije tijd lees ik graag (natuurlijk!), maar ga ik nog liever op pad. Wandelen (met een luisterboek), hardlopen en tennis zijn sporten die ik graag doe. Verder zit ik op Italiaanse les en schrijf wel eens wat. Concerten, festivals, theater, musea: dingen die ik in coronatijd wel erg mis! Dit ben ik in een notendop. Ik ben benieuwd naar jullie en kijk ernaar uit om te gaan starten.

Uit dienst

- Eliza den Boer (Projectleider I&O)
- Wim Lourens (Docent Muziek)
- Frank Baetens (Hoofd V&F)
- Özlem Çetin (Projectmedewerker I&O)