Nieuws P&O

In dienst | Jubileum

In dienst

Eliza den Boer, projectleider Onderwijs

'Hallo collega's! 
Ik wil mijzelf graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Eliza den Boer en ik ben net gestart als projectleider Onderwijs. Ik woon al 19 jaar in Leiden en kom in al die jaren met veel plezier bij BplusC, zowel voor cursussen als in de bibliotheek. De laatste jaren ook samen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met Benjamin en samen hebben we twee dochters, Ines (6) en Lea (2). Ik sport graag (bootcamp) en lees vanzelfsprekend graag boeken. Daarnaast begeleid ik als mentor ook een Syrische vrouw en haar twee zoons. 

Ik kijk er erg naar uit om bij BplusC te starten, ook omdat dit voor mij een soort carrièreswitch is. Best spannend dus! Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden heb ik vooral gewerkt in de Jeugdzorg en bij de gemeente Den Haag.

Maar nu dus iets heel anders. Het lijkt mij leuk jullie allemaal te ontmoeten, nieuwe ervaringen op te doen, maar ook mijn kennis uit studie en voorgaande werkveld mee te nemen als bron van inspiratie. Het zal een andere start zijn, nu we door de maatregelen in het kader van corona elkaar niet direct fysiek kunnen ontmoeten. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie snel persoonlijk te spreken.' 

Jubileum

1 mei: Brigitte Koster 25 jaar in dienst