Dansmix 8+

Proefles

Ben jij ouder dan 8 jaar en wil je graag leren dansen maar weet je nog niet echt welke stijl je moet kiezen? Dan is deze cursus helemaal wat voor jou! Je maakt kennis met de grote diversiteit aan stijlen: van streetdance tot modern, van musical tot hip hop, alles komt aan bod. We dansen op de grote hits van nu én op muziek die je misschien nog niet kent. Je hoeft geen ervaring te hebben met dansen, de cursus is geschikt voor alle niveaus. 

Bij dansmix komen verschillende danstijlen aan bod. De drie stijlen waar we ons grotendeels op zullen focussen zijn streetdance, jazzdans en moderne dans. Daarbij zullen we ook uitstapjes maken naar andere stijlen zoals bijvoorbeeld Bollywood, musical of hiphop. Steetdance is een stoere, hedendaagste stijl die je veel in films of videoclips terugziet. Het is een stijl waarin je al je energie kwijt kunt en waar we swingen op grote hits van nu en toen. Jazzdans is een erg technische dansstijl waar losse en gecontroleerde bewegingen elkaar afwisselen. En modern is een stijl die veel aandacht brengt aan expressie en het uiten van jezelf binnen dans.

Naast techniek focussen we ons in deze cursus op muzikaliteit, creativiteit en natuurlijk plezier. Tijdens de cursus zal je leren welke dansstijl het beste bij jou past! Door de grote diversiteit is er voor ieder wel wat wils. Het cursusjaar wordt afgesloten met een voorstelling of een presentatie-moment. Hierin kan jij aan papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en wie er nog meer wilt komen kijken laten zien waar jij het afgelopen jaar aan hebt gewerkt.

Hoe ziet een gemiddelde les er uit?

Als iedereen de studio in is en elkaar gedag heeft kunnen zeggen starten we met de warming up. Die is erg belangrijk om ons lichaam op te warmen voor de rest van de les en om in de juiste concentratie te komen. Daarna gaan we aan de slag met techniek. Dit zal om de paar weken verschillen; zo gaan we de ene week aan de slag met de technieken van Jazzdans en de andere keer met hiphop. Zo leren we belangrijke elementen van verschillende stijlen. We dansen op de plek, verplaatsen ons van hoek naar hoek, dansen bijvoorbeeld in duo’s, zo is het nooit saai! Dan gaan we werken aan ons fysiek, voor dans moet je zowel sterk als lenig zijn! En dan het grootste (en leukste) onderdeel van de les: Choreografie! Deze zal om de paar weken nieuw zijn, afhankelijk van de stijl waar we op dat moment mee bezig zijn. Zo zal jij ook jouw favoriete dansstijl ontdekken! En als de les dan lekker goed verliep dan hebben we aan het eind misschien nog wel tijd over voor een leuk spelletje als afsluiter! 

Van de docent kan je veel individuele aandacht verwachten, zodat jij snel kan groeien.  De docent zal differentiëren tussen niveaus van verschillende cursisten zodat ieder individu kan doorgroeien. Tegelijkertijd zal er voldoende ruimte worden opengehouden om zelf te kunnen ontdekken en je eigen creativiteit kwijt te kunnen in dans.

 


Maak het mee

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus Dansmix 8+

Activiteitscode: 2.12-001
Cursusnaam: Dansmix 8+
Lesvorm: {{ coursetypes[0].name }} - {{ coursetypes[0].type }}
{{ errors.first('step1.DLN_BLOCK') }}
{{ errors.first('step1.courseType') }}
{{ errors.first('step1.DLN_VR2') }}
{{ errors.first('step1.VGD_TARIEFCODE') }}

{{ errors.first('step2.LL_GESL') }}
{{ errors.first('step2.LL_VL') }}
{{ errors.first('step2.LL_VN') }}
{{ errors.first('step2.LL_NM') }}
{{ errors.first('step2.LL_GEBDAT') }}
{{ errors.first('step2.LL_ADRES') }}
{{ errors.first('step2.LL_NR') }}
{{ errors.first('step2.LL_PC') }}
{{ errors.first('step2.LL_PLAATS') }}
{{ errors.first('step2.LL_TEL1') }}
{{ errors.first('step2.LL_TEL2') }}
{{ errors.first('step2.LL_EMAIL') }}

Voor cursisten onder de 18 dienen de onderstaande formuliervelden te worden ingevuld te worden door een ouder of voogd:

Gegevens lesgeldplichtige:

{{ errors.first('step3.VGD_VL') }}
{{ errors.first('step3.VGD_VN') }}
{{ errors.first('step3.VGD_NM') }}
{{ errors.first('step3.VGD_GEBDAT') }}
{{ errors.first('step3.VGD_ADRES') }}
{{ errors.first('step3.VGD_NR') }}
{{ errors.first('step3.VGD_PC') }}
{{ errors.first('step3.VGD_PLAATS') }}
{{ errors.first('step3.VGD_TEL1') }}
{{ errors.first('step3.VGD_TEL2') }}
{{ errors.first('step3.VGD_EMAIL') }}

{{ errors.first('step3.DLN_VR17') }}
{{ errors.first('step3.VGD_REKENING') }}
{{ errors.first('step3.VGD_TENAAM') }}
{{ errors.first('step3.VGD_PLAATS') }}
{{ errors.first('step3.DLN_INCTERM') }}
{{ errors.first('step3.payment') }}
{{ errors.first('step3.DLN_INC') }}

{{ errors.first('step3.DLN_AVG1') }}

Bedankt voor uw inschrijving.

Bedankt voor je inschrijving. Je inschrijving wordt momenteel verwerkt. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging via mail. Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via cursusadministratie@BplusC.nl of via telefoonnummer 0900 23 23 000.

Meerdere inschrijvingen?

Klik hier indien u nog een cursist wilt inschrijven.

Inschrijving mislukt.

Er is iets mis gegaan tijdens uw inschrijving, mogelijk wordt deze pas later verwerkt. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen via cursusadministratie@BplusC.nl of via telefoonnummer 0900 23 23 000.

Andere cursussen in categorie Dansmix