Ontdek de danser in jou!

De dansschool van BplusC is dé plek voor iedere dansliefhebber.

Van klassiek Ballet tot Boys Class en Streetdance... 💃🏻 Bij BplusC geven we heel veel verschillende danslessen! We beschikken over een groot team van enthousiaste geschoolde docenten die met veel (speel)plezier lesgeven.

Onze cursuslocaties zijn bruisende ontmoetingsplekken waar leerlingen en docenten elkaar motiveren, uitdagen en inspireren! We bieden honderden cursussen voor alle leeftijden en niveaus, dus er zit ongetwijfeld ook iets voor jou bij.

Vind je het leuk om te dansen of wil je graag een keertje komen kijken? Schrijf je dan in voor een van de vele cursussen of kom naar de proeflesweken! Van 29 augustus t/m 11 september kun je gratis meedoen aan alle lessen en workshops. Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. 

Inschrijven
Ga via onderstaande button naar de cursuspagina van de cursus waar jij graag een proefles voor wilt aanvragen. Klik op de knop 'proefles'. Vul je gegevens in en verzend je aanvraag. Wanneer we jouw aanvraag succesvol en compleet hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op of via e-mail. 

👉🏽👉🏽 SCHRIJF JE IN 👈🏼👈🏼

In ons cursusoverzicht kun je filteren op de afdelingen en disciplines waar jij het meeste interesse in hebt.