CoderDojo

De CoderDojo is een gezellige club waar je leert programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken, games maken en meer! 

Onder begeleiding van vrijwilligers leer je altijd weer iets bij. Verder deel je onderling je kennis en maak je nieuwe dingen. CoderDojo heeft slechts één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”. Pesten, liegen en mensen hun tijd verdoen is niet cool.

Je kunt een keer per maand op zaterdag meedoen aan een CoderCojo in locatie Nieuwstraat. Aanmelden via www.coderdojo-leiden.nl

Data 2021

zaterdag 11 december | zaterdag 8 januari 2022 | zaterdag 22 januari 2022 | zaterdag 5 februari 2022 | zaterdag 19 februari 2022

Tijd: 13.00-16.00 uur
Locatie: BplusC locatie Nieuwstraat, Koolzaal
Toegang: gratis

 

CoderDojo masterclasses

De reguliere CoderDojo wordt goed bezocht. Daarom vinden we het tijd voor een verdieping in de onderwerpen, zodat de CoderDojo ook interessant blijft voor deelnemers die al iets verder zijn met programmeren.

We gaan aan de slag met het onderwerp "machine learning", een onderwerp uit het veld van de kunstmatige intelligentie dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van zelflerende systemen.

Ben jij geïnteresseerd? Check dan alle informatie op https://coderdojo-leiden.nl/masterclass/

Via de i-Lab nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de inschrijving.