Muziek

Bob Wayne & Outlaw Carnies + Danny Ramirez

vanpolanen presenteert: "Onvervalste Outlaw Country & Rockabilly"

Deze charismatische countryrocker stond al enige tijd op het verlanglijstje. een Honky Tonk dinsdag dus met Country van het zuiverste water à la Cash, Willie Nelson en Hank Williams gespeeld met een punkrock attitude. Daaroverheen bezingt de entertainer zijn leven als road warrior.

Bob Wayne komt met een nieuwe plaat, 13 More Truckin Songs. Met songs als Space Trucker en Truck Driving Woman levert dit album een overvloed aan nieuwe truckersklassiekers. Bob en zijn Carnies mogen zichzelf dan niet al te serieus nemen, muzikaal doen ze geen water bij de wijn. 

Met virtuoos gespeelde fingerpicking gitaar, fiddle, drums en staande bas is deze geoliede stoomlocomotief ook een lust voor het fijnproeversgehoor. 

Yee-Haw !

Support vanavond komt van niemand minder dan Danny Ramirez, in en rondom Leiden geen onbekende. De duistere singer-songwriter heeft al heel wat releases/projecten op z'n naam staan waar voorlopig ook geen einde aan lijkt te komen. De morbide teksten van deze 'evil' reincarnatie van Roy Orbison, Johnny Cash en Elvis lijken ondertussen uit het leven gegrepen (sorry, de wereld wordt er niet mooier op). Komt dat horen, zien en voelen.

 

Terug naar het overzicht