Leeskringen

Senia's Leesclub

Een wereld vol verdieping en ontmoeting bij jou om de hoek!

Stel je voor hoe het zou zijn om elke maand met een clubje te bespreken wat je hebt gelezen en om samen nieuwe inzichten op te doen door de meningen van anderen te horen. Bij Senia's leesclubs ben je niet alleen, maar deel je jouw passie voor boeken met gelijkgestemden. Maak kennis met onze leesclubs en ontdek de meerwaarde van het samen bespreken van boeken!

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 1 maart in Bibliotheek BplusC te Leiden.

Leesclubs van Senia Senia organiseert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken.

Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia verstrekt handige boekenlijsten en leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen inspirerend en verdiepend zijn.

Informatiebijeenkomst in Bibliotheek BplusC Ervaar de meerwaarde van een leesclub op woensdag 1 maart om 19.00 uur in Bibliotheek BplusC (Nieuwstraat 4, Leiden).

Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via maria.boelhouwer@senia.nl. Bij genoeg animo wordt er ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Terug naar het overzicht