Dansfilm MYTHE

van alle dans- en theatergroepen van BplusC (foto: Rob Oudshoorn)

BplusC presenteert op zaterdag 3 juli om 15.00 uur de online dansfilm MYTHE. De film is een productie van alle dans- en theatergroepen van BplusC. We nemen je mee in de wereld van mythologische wezens en spannende verhalen. Verwacht fantasievolle avonturen uit de oudheid in een nieuw jasje, gedanst door onze talenten!

Dit jaar was een jaar als geen ander voor de dansers en theatergroepen van BplusC. Want wat doe je als je binnen moet blijven? Wat doe je als je niet meer naar de studio kunt komen om samen te dansen en voorstellingen te maken? Met een bijzonder doorzettingsvermogen zijn de lessen online doorgegaan. Zo is een start gemaakt met de dansfilm MYTHE. In de voorstelling komen heel veel verschillende dansstijlen aan bod. We willen die diversiteit vieren en hopen iedereen aan te steken en te inspireren om ook in beweging te komen en om via kunst verhalen te vertellen. 

BplusC biedt lessen aan voor iedereen die zin heeft om te dansen, die houdt van theater of op een andere manier de kunstenaar in zichzelf wil ontwikkelen. Met professionele docenten werken we in kleine groepen met aandacht aan de ontwikkeling van dansgevoel en danstechniek, maar vooral ook aan de ontwikkeling van iedere cursist afzonderlijk als creatief mens en (dans)kunstenaar.

Het centrum voor kunst en cultuur is sterk verbonden is met de stad Leiden. Een plek waar de jongsten al op tweejarige leeftijd beginnen en waar hun ouders óók nog dansen of kunst beoefenen. Een plek ook waar talent zich kan ontwikkelen, met vele (inter)nationale podiummomenten. Trots zijn we op de dansers uit de talentenklas, waarvan een aantal dit jaar zijn aangenomen op vooropleidingen van diverse dansacademies. 

Praktische informatie

Terug naar het overzicht