Lezing

Onno Blom en Maarten ’t Hart

In gesprek over de liefde voor de natuur

In november leest heel Nederland het geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers. In dit boek belicht biograaf en Leidenaar Onno Blom de schrijver en hoe hij in staat was de aarde te bewonderen.

Op zondag 24 november geeft Onno Blom om 13.30 uur een lezing over het boek Winterbloei in bibliotheek Nieuwstraat. Maarten ’t Hart sluit aan als speciale gast. Ze gaan in gesprek over biologie, de liefde voor de natuur, het opgroeien buiten de stad en de dwalingen der gereformeerden. De lezing is gratis te bezoeken, aansluitend is er een signeersessie en boekverkoop (mogelijk gemaakt door boekhandel de Kler).

CADEAU VAN DE BIBLIOTHEEK

Haal jouw gratis exemplaar van Winterbloei in een van onze bibliotheken!

Ook leuk!
Aansluitend aan de lezing start om 15.15 uur een Debat in de Bieb (gratis) over duurzaamheid en biodiversiteit in de stad. 

Nederland Leest samen op Hebban. Lees je mee? 
Rondom de Nederland Leest-campagne organiseert Hebban online leesclubs om Winterbloei van Jan Wolkers te bespreken. Met de bij de bibliotheken gratis af te halen verhalenbundel kan jij aansluiten! Wij hebben geen eigen leesclub maar je kunt wel meedoen in een van de openbare regioleesclubs. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Wil je meer informatie? Klik dan hier.

Terug naar het overzicht