Mediawijsheid bijeenkomst Het Gebouw

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart 2023 wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, maar hoe vinden we de balans? Dus hoe laten we kinderen omgaan met media? Liggend op de bank, of juist actief? Van ver weg, of dichtbij? In 2023 staan de Media Ukkie Dagen in het teken van Balans: Bewegen met media.

Wat is er te doen?

👉 Op vrijdag 24 maart van 13.30-14.30 uur in Bibliotheek Het Gebouw geven boekstartcoach Isanne en mediacoach Floris geven een bijeenkomst voor ouders met jonge kinderen over mediawijsheid. Na de presentatie is er ook een voorleesmoment waar ouders met hun kinderen kunnen aansluiten. Iedereen is welkom om langs te komen!

Wat is er nog meer te doen?

👉 Op zaterdag 25 maart van 11.00-12.00 uur in Bibliotheek Nieuwstraat geven boekstartcoach Isanne en mediacoach Floris geven een bijeenkomst voor ouders met jonge kinderen over mediawijsheid. Na de presentatie is er ook een voorleesmoment waar ouders met hun kinderen kunnen aansluiten. Iedereen is welkom om langs te komen!

👉 Tijdens de online webinar op 28 maart van 20.00-21.00 uur geeft Denise Bontje meer informatie aan (groot)ouders over mediawijsheid in de opvoeding. Schrijf je via de link in onze bio in!

Bekijk www.mediaukkiedagen.nl voor meer informatie!

Terug naar het overzicht