Lunchconcert

Pianiste Myrto Tzelisi geeft optreden met veelzijdig programma

Lunchconcert op donderdag 23 februari in de BplusC-Theaterzaal

Het programma dat pianiste Myrto Tzelisi tijdens het lunchconcert op 23 februari in de BplusC-Theaterzaal aan de Apothekersdijk 33 in Leiden ten gehore zal brengen, bestaat uit romantische en hedendaagse composities van Josephine Lang, Huub de Vriend, Sofia Gubaidulina, Franz Schubert en Franz Liszt.

Het concert begint om 12.45 uur. Toegangskaarten van zes euro zijn op de dag van het concert vanaf 12.15 uur aan de kassa van de Theaterzaal verkrijgbaar. Een kopje koffie of thee, voorafgaand aan het concert, is in de toegangsprijs begrepen.
Myrto Tzelisi, geboren in Rethymno op Kreta, studeerde piano aan o.a. het Attiko Conservatorium. Tegelijkertijd studeerde zij natuurkunde aan de Universiteit van Athene. Haar pianostudie aan het Attiko Conservatorium sloot zij cum laude af en ook haar studie natuurkunde voltooide zij met succes. Nadien zette zij haar pianostudie aan het Conservatorium van Utrecht voort. Zij behaalde aldaar het master-diploma en vervolgens studeerde zij nog verder aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam bij Stephane De May.
Met succes nam Myrto Tzelisi deel aan vele internationale concoursen en festivals. Als soliste, uitvoerster van kamermuziek en als begeleidster gaf zij inmiddels met succes vele concerten in Nederland, Griekenland en Spanje.
Terug naar het overzicht